Warning: Creating default object from empty value in /home/ampibg/public_html/sub_dom/words/wp-content/plugins/view_counter/view_counter.php on line 52
 Писани слова » Нана, Той и Тя – Станила Гала
уеб-дизайн и програмиране

Писани слова

Има три причини човек да стане писател. Първата е, че ти трябват пари. Втората е, че имаш да кажеш нещо, което смяташ, че светът трябва да знае. Третата е, че не знаеш какво да правиш през дългите зимни нощи.

Куентин Крисп, американски писател

28.10.2009

Нана, Той и Тя – Станила Гала

Filed under: Проза, Публикации — Александра @ 10:50

Цъфтяха кестените, бели и розови. Нана вървеше под тях и главата й докосваше тук-там листата, сведени под тежестта на белите цветни гроздове – приличаха на едри мъжки членове в очакване. Мирисът на акации и други цъфтящи проникваше дълбоко в тялото й и тя бързаше с присвити от наслада очи и набъбнали устни.
Бързаше за парти  с танци. Беше ведра и спокойна, но не и в настроение за “ловуване”. Малко или много познаваше всички от компанията, само Него не. Нана винаги изчакваше и наблюдаваше, сега също, когато си почиваше от танците и пиеше уиски  с много лед. Той флиртуваше с повечето жени. “Ясно!”, помисли си тя, “Той е от завоевателите!” Такива мъже никога не я бяха интересували, не ги привличаше.
Но тази вечер се разви коренно различно от всички досегашни нейни представи и страхове. Той и Тя се познаваха отдавна, Тя дори бе споделяла с Нана някои неща за Него. През цялата вечер Той танцува само веднъж блус, с Нана! И прояви явен интерес, и към нея. Нана изведнъж се отпусна и се присъедини моментално към веселата компания. Не разбра как, но след полунощ се озова в едно такси с Него и с Нея.
Той имаше хубаво, малко жилище на последен етаж в стара кооперация. Нана моментално го сканира и разбра, че се чувства добре тук. В безопасност. Пусна диск на Крис Риа, поиска си вино и запали цигара на големия, широк балкон. След минути видя мека, трепкаща светлина – Той бе запалил над трийсетина свещички по перваза и дървения под, едва тогава видя спалнята му: голямо легло, гардероб и дъсчен под. Странно, но главата й бе изпразнена от всякакви мисли, очаквания, предчувствия … Бе готова да се впусне в приключението.
Събитията се развиваха доста бързо за нейното темпо. Той влезе в спалнята по хавлия. Тя го целуна, махна хавлията, а след това и роклята си. Нана не бе свалила дори ботушите. Но това не я притесни ни най-малко, даже увеличи любопитството й, легна на леглото и ги погледа известно време, след което изпъна левия си крак и погали Него с ботуша си по голото му тяло, после с десния ботуш погали по гърдите и между бедрата Нея – Той и Тя се целуваха страстно и шумно.
“Махни ботушите!”, каза Той. “Не, ти ги махни!”, отвърна категорично Нана, защото обичаше да бъде събличана. Той и Тя продължаваха да се целуват, докато Нана го погали с острия, кожен ботуш по гърдите и пениса. Той откопча циповете и ги хвърли на пода, вдигна роклята й и я придърпа за краката към себе си. Тя седна плътно зад гърба му и започна да стимулира Него и себе си. Той и Нана се погледнаха за миг в очите и започнаха да се целуват. Езикът му, твърд и голям, изпълваше цялата й уста, напред и назад, нагоре и надолу, отвън и отвътре. Хареса й тази активност. Сега Той стимулираше с дясната си ръка седналата зад гърба му Нея, която вече стенеше силно от удоволствие, а с лявата прокара нежно пръсти по главата на Нана, по целия скалп – само това беше достатъчно, за да позволи всичко на този мъж тази нощ. Той хвана силно косата й, дръпна я енергично назад и започна да облизва нежната извивка на шията й. След миг устните му поеха възбудените зърна на малките й като праскови гърди. Нана погледна още веднъж за миг непознатия мъж в тъмносините му очи и разбра, че е готов да й даде всичко. Той разтвори с един замах още по-широко краката й и легна отгоре. Ловките му пръсти моментално намериха клитора и потънаха в меката влага. Въпреки бързината Нана усети как се изпълва с топлина и наслада. Видя, че Тя ляга до тях и се извъртя към нея, усмихнаха се една на друга звънко с глас, сякаш си благодаряха за неизказаното съучастничество. Тя придърпа Нана за главата и започнаха да се целуват. Хм, целувката с Нея бе по-нежна, но все така енергична. Нана прокара ръка по гладкия й корем. Тя имаше кадифена, шоколадова кожа, усещането да плъзга ръката си отгоре бе отпускащо и възбуждащо. Нана се наведе и докосна с устни трептящото женско тяло, след това облиза рамото й, мигновено плъзна ръка към едрите й гърди: “Това значи да стискаш големи цици!” – започна уверено да ги целува и жадно засмука зърната й. Усещането  от допира на женската кожа бе съвсем различно – някак сатенено. В това време Той бе обвил с ръце перфектно оформеното дупе на Нана, разтвори широко бедрата и се стрелна с език към вагината й.
Тя ожадня и стана да глътне малко вино, отиде за вода до кухнята. Той обърна Нана с лице към него и я хвърли по гръб на леглото: “Красива си!” Нана само го погледна в очите и го обсипа с целувки. Той спря за момент, хвана й косата и я дръпна назад, гледаше я, ръцете му преливаха от нежност по бедрата й, по тялото, гърдите, повдигна я до себе си и каза: “Фантастична си!” Нана нищо не отговори, а само притвори бавно очи и дълбоко издиша. Езикът му не я оставяше нито за секунда, навлезе в дясното й ухо, тръпки преминаха по цялото й тяло и … забрави на момента къде се намира, сякаш изпадна в друго измерение, в което нямаше нужда да се контролира. Чу го само да прошепва: “Кога ще те видя пак?”
Нана стана да отпие също глътка вино, Той се изправи до вратата на балкона и я наблюдаваше с умиление. Отиде при него и погали очертанията на плътните му, изваяни устни, обви с левия си крак хълбока му и каза: “Имаш най-чувствените устни, които съм виждала досега!” и нежно атакува пениса и езика му, после започна да го хапе по гърдите, по раменете и устните – като малко зверче в нападение. Той сложи десния й крак на кръста си и я вдигна с невероятна лекота, понесе я, накъде … е, само за няколко крачки, до леглото – със смях се гмурнаха върху спалнята.
― Знаеш ли само колко си вкусна! – прошепна Той и не спираше да я гледа в очите. Тя се върна от кухнята и продължиха в същия вихър до изгрев слънце.
В един момент и тримата утихнаха, лежаха известно време един до друг , слети в едно – незабравима прегръдка! Той отиде до банята, а Тя се унесе сладко. Нана наметна оранжева хавлия и излезе на балкона, за да изпуши последна цигара преди да си тръгне. Той дойде освежен след душа в бяла хавлия с чаша вино и попита с кого живее, как се справя, какво работи. Нана не беше в настроение за разговори, Той остави чашата си върху саксията на балкона и с нежност притисна непознатата жена силно до себе си, двамата загледаха и задишаха свежия въздух на ранното утро в града.
― Знаеш ли, за първи път правя това … с тройката. – прошепна неуверено Нана.
― Не се притеснявай,  и на мен ми е за първи път! – усмихна се спокоен Той.
― Но аз … и за първи път си лягам с непознат мъж – толкова бързо, от раз …
― За мен това няма значение, по-важно е откъде се появи и защо! – каза Той, пак се усмихна и продължи да я целува страстно както през цялата нощ.
Нана се облече, размениха набързо телефони и си тръгна. Той стоеше все още на вратата и извика:
― До скоро! Пази се!
Нана вървеше по тротоара и се усмихваше, почти на глас: колко изненадващо бързо и лесно и хубаво можеше да бъде всичко. Чудеше се с какво бе заслужила този подарък. Нямаше никакво значение, че Той не успя да проникне в нито една от двете. Нямаше никакво значение, дали ще й се обади или не. По-важни бяха думите, които й бе нашепвал през цялата нощ, които сега изпълваха душата й с щастие, а тялото й с възторг. Думите на един непознат.

София, май 2009 г.

Тази публикация е разглеждана 7081 пъти.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

! Уведомете ни за тази публикация или коментаритеНяма коментари »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите към тази публикация. TrackBack URL

Вашият коментар